Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ventilens sista suck...


Döljer livets gåva och köper en ny hatt på Buttericks

Tankarna
Känslorna
segnar ner
mot marken

Sjunker
under
ytan
för att döljas

Så att de
inte
skymmer
din sinne

De sista orden
mot livets
en gång
leende ansikte

bli ett
svagt
och varmt
Förlåt

Mitt
är åter mitt
och ditt
är fritt


Mitt
underytan
där ingen
behöver kännas vid det


Köper
ett leende
och en ny hatt
på Buttericks

och går ut genom dörren...

...endast bärande
vetskapen om att du
inte kommer
bli sårad igen.




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-08-06 18:19



Bookmark and Share


    NoMi F
Fina rader finner jag här
Trots sorgligheten i detta
Fint poetat
2006-08-07

  Cris
Gillar denna skarp!
fina rader:

...endast bärande
vetskapen om att du
inte kommer
bli sårad igen.

Även om den är sorglig också...
2006-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris