Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vägen


aforism19aug22

Söker du efter livets mening,
visar dig livet vägen dit,
för livet är vägen
till sanningen om livet.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-19 09:38



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Vägen, sanningen och livet - låter bibliskt (NT).
2022-08-25

  lodjuret/seglare VIP
Jag läste den för bästa väninnan. Hon sade dock inget och jag fattade inget. Exempelvis fattade jag inte tag i relingen på båten... livets båt... hon talat med mig så många gånger om.
2022-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP