Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förstår

Jag läser vågorna
som bokstäver
i havets bok
där jag står
på stranden
Allt står skrivet
och förklaras
så böljande mjukt
mot min hud




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 98 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-08-19 15:39



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det är de drunknade sjömännen som lockar med sina rop
2022-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta