Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apelsinklyftans måne


Tror du dig skänka
känslor i kväll med
ord att du är så galant


Tror du dig hitta
nyckeln till den där
koden du fann så charmant


Tror du dig klyftig
lik formen du har
apelsinsk sak så briljant


Tror du dig måne
orange som en sol
lysa upp var dikeskant




Bunden vers (Rim) av BenGust VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-08-20 10:26



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Originell vinkling av månens utseende och kraft!
2022-08-21

  Elinor Sörensson VIP
Vackert skaldat om månens
magiska sken.
2022-08-20
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP