Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
17 juni 2022


Satan är en ivrig fiskare

Satan är en ivrig fiskare
vars vassa krokar till tankar
försöker få oss att nappa
och bli hans egna fångst.

En krok i kind
är en prisad känsla
där vi styrs med strömmen
till Djävulens hov.




Fri vers av KPJ Sundquist VIP
Läst 62 gånger
Publicerad 2022-08-21 22:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KPJ Sundquist VIP