Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varje höst händer det igen

Varje höst händer det igen
när flyttfåglar tar farväl
börjar sjöns blåa ögon
skjuta upp dimbankar
av frusna tårar

Varför är det så svårt att
ta farväl?

Sjöar förstår väl
det är inte en plats
det är vägen som
binder oss till
världen






Fri vers av Nicole Ildi Farkas VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-08-22 17:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicole Ildi Farkas
Nicole Ildi Farkas VIP