Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet till mor.

Hej mor, hur mås det en dag som en annan bara slösat bort.
Allt ska nog ordna sig , för vi mår som attan, ta mig.

Vad roligt att du skriver för idag; din vers.
Krama mig, jag önskade son så det svindlar,
åh vad fint du kan mor.
Men jag är gammal nu, det förstår du ju...

Nej sådant kan vi icke förstå.
Mamma jag måste gå om tio minuter,
det är bara så, moder min.
Kan du längta ibland att vi bodde som när jag var liten.

Ajö då mamma vi ses alltid igen. M.V.H.




Fri vers (Prosapoesi) av Michael Saedén
Läst 84 gånger
Publicerad 2022-08-23 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Saedén