Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill vara en god medmänniska

 

 

Jag skapar minnen hos andra
genom mitt sätt att vara

manar till eftertanke
på vad jag säger och gör

vill ge värme medan jag lever
eftervärme när jag är död




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-08-24 09:07



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så klokt och vackert!
2022-08-28

  Lehva VIP
Vilket härligt avslut! Bravo.
2022-08-26

  Respons VIP
Goda förhoppningar!
2022-08-26

  Niliboy
Så fint!
2022-08-25

  Klint
eftervärme ...
vilket vacker ord
2022-08-24

  InzanityQueen
Fint skrivet
2022-08-24

  Olof Lagerhorn VIP
Tänkvärda ord om att vi i vår samvaro
med andra människor, präglar
varandras sinnen.
2022-08-24

  Kungskobran VIP
Jag vill nog vara den jag är på gott och ont
2022-08-24

  Öknens Ros VIP
En positiv livsstil värd att hyllas.
2022-08-24

  Maria Sundelin VIP
Fin tanke
Kramar
2022-08-24

  angela Täubert fd Jansson VIP
Så borde alla tänka! Bravo.
2022-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP