Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ha ett gott eftermäle

 

 

 

När jag tagit det sista steget

på min vandring genom livet

går efterlevande vidare utan mig

 

gör så gott jag kan

så de skall minnas mig med glädje

och sakna mina fotspår

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2022-08-26 09:22



Bookmark and Share


  Susen VIP
Fint avtryck målade med din penna
2022-08-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Klokt och vackert tänkt! Så önskar man sig att det blir.
2022-08-29

  Eva Helene VIP
Ringar på vattnet till kommande generationer och vänner med flera. Fint!
2022-08-28

  Blått Norrsken VIP
Du har då gett avtryck till de som lämnas kvar i allt du skapat och gett till andra. Finns skrivet i både tanke och ord.
2022-08-26

  Kungskobran VIP
När jag ligger där i graven still
de får tycka vad fan dom vill
Jag är den jag är
förlåt
men det går inte att göra något åt
2022-08-26

  Niliboy
Ja, det vill vi å minnas oss med glädje!
2022-08-26

  Öknens Ros VIP
Tänkvärda ord om livet, både före och efter.
2022-08-26

  Olof Lagerhorn VIP
Vackra och kloka ord om våra liv.
2022-08-26

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet! Själv bryr jag mig inte så mycket om mitt eftermäle utan koncentrerar mig på att göra så gott jag kan i nuet. Ibland blir det fel men beslutar mig för att inte gräma mig över det.
2022-08-26

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja men så länge
man är på vägen
är det också fint
att få ett upp-
skattande ord då...
Gott eftermäle önskar
väl alla, men när man
här syns knalla, hade det
känts gott att få höra nå´t
plusord emot en skalla...
Lättare och roligare då
att pennan sen, igen valla!

2022-08-26

  Klint
och kanske vandra i samma fotspår ...
fin text om meningen med livet
2022-08-26

  Maria Sundelin VIP
En vacker tanke som jag är övertygad om kommer slå in
Kramar
2022-08-26

  Respons VIP
Fina ord!
2022-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP