Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Panik

Svullen och tjock
Andas andas
Tiden står stilla
Ansikten jag inte ser
Dörren så långt borta
Fast precis bredvid
Andas andas
Lungor gjorda av cement
Så kul att ni kom
Spring spring
Andas...




Övriga genrer av Korwis
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-08-29 21:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Korwis
Korwis