Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natten är min vän

Natten är ung
Människor skrattar
Vattnet svart
Allt tyst
Så stilla
Ensamhet och vila
Glödande trådar som slingrar
Tyngd
Stjärnorna stirrar
Ner på mig
Den enda
Ensamma
Vid vattnet




Övriga genrer av Korwis
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-29 21:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Korwis
Korwis