Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som i början så i slutet

Surrande röster
Omkring mig
Inga ord
Ljud utan form
Mitt hörn
Min bubbla
Min värld av otillräcklighet




Övriga genrer av Korwis
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-08-29 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Korwis
Korwis