Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konstnäring

i kreativitetens dunkel, i levebrödets själ
äter du från min kropp
och jag föder mig med endast din blick i min
"förlåt, förlåt, förlåt" hör du mig viska genom tårarna
men du lyssnar inte, för du vet inte hur
och därmed blir vi en del av konsten
och jag biter dig ursinnigt tillbaka




Bunden vers av smörkäft
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-02 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mäktig.
2022-09-02
  > Nästa text
< Föregående

smörkäft
smörkäft