Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet inte vem som är efter mig i verkligheten, lite små varningar lämnas hos mig (de vill skrämma en) namn för ägg på fönstret kallas för en sussa_ner. Stående mopeden? Ja, den..kallas för l_äggner.


Är "Diagnos" ett annat ord för "Klyfta" i samhället?

Nej, kära du, det är det då sannerligen inte!

Men varför har vi fått diagnoser för då?

Nu håller du käft, ungdjävel!

Vi har en besserwisser här!

Fan, fånga honom!

Minns inte riktigt om vi lärde oss "Rakel Spektakel Kusin Vitamin" eller var det Krakel? Ja, vi som fick plåtgrejerna från staten att hänga runt halsen när vi var små barn. Alla fick väl sådana? Eller bara Militärbarnen?

"Psykos" som vetenskap har för mig en annan innebörd och jag kallar den för bubblan, genomskinligt som är svår att se med blotta ögat, osv...

Lära sig använda den på ett riktigt sätt.

Att omge sig av, gå in och ut, ta på sig eller omsluta sig.

Ett skydd för fysisk överlevnad.

Rakel, spektakel
kusin, vitamin

Var det Krakel, i den ramsan?

K

K-åt

För han var hungrig






Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-09-04 16:18



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Det finns olika -nosar
Här i samhället
Är man för upp-nosig
Kan man bli dumstruts
diagnos-tiserad där ute
i samhället. Är det som
människor är rädda för
Och därför håller sig i
Skinnet för att ej råka
illa ut?



2022-09-04

    Sefarge VIP
Det finns olika -nosar
Här i samhället
Är man för upp-nosig
Kan man bli dumstruts
diagnos-tiserad där ute
i samhället. Är det som
människor är rädda för
Och därför håller sig i
Skinnet för att ej råka
illa ut?



2022-09-04

  Koloristen
Samhället blir inte friskare för att någon stolle inbillar sig att klyftor kan försvinna genom politiska direktiv.
2022-09-04

  osynligt- synlig.
Man ska skilja på sjukdomsdiagnos och samhället.
Alla kan vi bli sjuka.
2022-09-04

  Gunnar Hilén VIP
Härligt ironiskt verkligt drama !

Diagnosen hjälper oftast läkaren mer än patienten. Till att hålla avstånd. Till att dölja sin rädsla för det okända. Till att slippa ställa frågor om patientens barndom såg ut.

Ja i princip till att hålla samhällsklyftan uppe.
2022-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP