Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skulle skrivit mer men jag hade inte tid....


Tid

Tiden är någonting som funnits
hela tiden

Tiden har inga gränser
ingen start och inget mål

Tiden utgör inget oralt eller dolt hot
men ändå kan den påverka våra sinnen på ett anmärkningsvärt sett

Den kan få oss arga, ledsna, förbannade och stressade utan att egentligen ha gjort någonting

Allt som tiden gjort är att ha funnits till
Tiden finns bara till och inget mer

Ibland liksom hejdar sig tiden en stund
Och livet blir aldrig detsamma

Och ändå finns tiden till
Tiden kom inte av sig själv
Tiden skapades av oss
För oss
För våra syftens skull

Tiden är tidlös
Tiden har inga gränser
Tiden är människans enda lyckade evighetsmaskin

Tiden går och tiden består

Tiden ger oss möjligheter att göra saker
Allt vi behöver är bara tid

Tiden rör sig men står ändå stil
Tiden kommer finnas för alltid




Fri vers av Johan Salberg
Läst 460 gånger
Publicerad 2006-08-07 01:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Salberg
Johan Salberg