Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
To bi or not to bi?


Att ge och ta

 

Bistånd är nånting man ger,

Stånd är nånting man får 




Övriga genrer (Aforism) av Onomatoprofet VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-05 10:13



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Ståndpunkt bifaller! sade Fru talman.hahahahaha..........
2022-09-08

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Bisexuellt stånd är dubbelt bistånd.
2022-09-08

  Öknens Ros VIP
Ha ha Kul! ;)
2022-09-05

  Gunnar Hilén VIP
Hahaha !

Bifalles.
2022-09-05

  angela Täubert fd Jansson VIP
Fyndigt i sin enkelhet.
2022-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP