Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skolan behöver vara anpassad efter de som växer upp och de som känner sitt område är experterna.


Det är hårt i utsatt område, fråga oss.

Måste ni komma och straff kn--la kvinnan?

Ja, bara för att vi kommunicerar med alla!

Vadå,
"Nu kan hon gå ut med sina sopor"
hon kan ju inte ens ta sig ur sängen.

Släng ut kompost soporna ut genom fönstren!

Ja, fast bara från första våningen, ni får gå dit.

Ok, ska vi säga sedan "Där har ni era råttor"?

Perfekt, bästa insatsen för miljön!

Oj, Gud det är en kvinna som skriker
"Ska ni straff kn--la oss nu!?

Herregud!

Dom tar henne!

Lägg av, fan vad hesa Fredrik låter...

Just nu, nä nu slutade han, klockan är över 15.00.

Viktigt, varje den första måndagen kl. 15.00
är dagen då vi gör en insats för Jorden, miljön.

Ja, vi slänger ut komposten från fönstren!

Eller något annat lite busigt!

Ja, men bara då under 8 minuter.

Vad säger dom farliga då?

"Slutar ni inte straff kn--lar vi er"

Usch då.

Är det makt männen?

Ja, min vän, det är därför Alien behövs i politiken.

Mc Cain är redan här.

Sch, jag vet.

(Det är så roligt att alla i området är med och skriver)

Ja, det bästa som hänt sen de satte ut bomben i jorden.

Vilken bomb?

Äsch, gå och lägg dig!

Vem sa det?

Polisen.

Hon trodde nog du var _______

Tro får man göra i Kyrkan, säger vården.

Sitter Polisen i Svenska Kyrkan?

Ni börjar bli riktigt bra med följd meningar nu.

Ska vi sätta ihop följd och meningar?

Vet inte, hur tycker ni?

Hm, följd-meningar.

Ser lite konstigt ut, tycker ni inte?

Nä...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2022-09-05 15:20



Bookmark and Share


  Koloristen
Hobo chang ba.
2022-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP