Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hemkomst

 

 

i dig

jag vet

 

innanför ramarna 

och kylan som vi ser

sakta

 

utan ord

 

och denna tid

förnimmad

förflutet

över vårt landskap

 

bara så

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-06 08:55



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Jag hyser såväl aktning som beundran för din pensel såväl som målande beskrivning av någon sorts själens verklighet...
2022-09-08

  KYREUS of Sweden
Allas längtan
och ibland - åtkomst.
2022-09-06

  Larz Gustafsson VIP
En roman av Jan Myrdal.
2022-09-06
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP