Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... kärlek och tårar....


Ljuva ledsamhet


I natten minns jag ännu
dina andetag
det var ju många år sedan
men vad är år
med minnen av guld

Du sov på min arm
jag var vaken
jag såg bara dig
din sömn
efter kärlekens besök

Det var en sommarnatt
och då fanns inte tid
som nu
vaken en halv natt
med din kropp och själ

Sommartorpet hade vi
hela helgen allena
morgonfika nakna
i solgasset
med naturen som åskådare

Vi levde och njöt
tjugofyra timmar varje dag
en hel helg
och ändock visste vi
du skulle resa

Vårt slut var bestämt
du hade fått jobb
och som du kunde franska
så visste jag
du skulle lyckas ...

Flygplatsen var vårt sista
på tu man hand
vi hade lovat, inga tårar
men de tre milen hem
grät jag hejdlöst....




Prosa av Ordformatören J.
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-06 17:08



Bookmark and Share


  Anya VIP
Så kärleksfullt och sorgligt. Känns!
2022-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Ordformatören J.
Ordformatören J.