Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


... gömd smärta


I blyerts

Bakom hans skrift.
Bakom raderna.

Under huden.
Där var hans jag.

Han log mellan tårarna.
Han visste inget annat.

/ J.




Prosa av Ordformatören J.
Läst 73 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-01-07 17:37



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En berörande fin dikt i blyerts.
2023-01-08

    ej medlem längre
Här finns någonting riktigt bra!

Fråga mig inte vad eller varför. Bra där, helt enkelt!
2023-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Ordformatören J.
Ordformatören J.