Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
innan natten...


Orden

Skriften blev vag
och bara det formades
som hjärtat förmedlade
för hjärnan var i vila

Natten kommer som alltid
jag väntar inte ens
för stjärnorna och månen
ger mig ledsyn

Känner och vill tro på
en fridfullhet med ro
ögonen får bestämma
när dagen förenas
med natten





Prosa av Ordformatören J.
Läst 71 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-05 16:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ordformatören J.
Ordformatören J.