Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Parkbänksfilosofi

Att anfall är bästa försvar
är inget jag tror på numera

Nej det är mycket bättre
att slå sig ner
på en grönmålad bänk
och filosofera

Det är något jag gör ibland
Utan att för den skull retirera

Innan jag med bestämda steg
fortsätter framåt marschera




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-09 08:51



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Se upp bara att du inte hamnar på ljugarbänken
2022-09-10

  Monika A Mirsch VIP
med det goda målet
framför kommer
man oftast helskinnad
i land
tack för dikten -
inspirerar!

2022-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP