Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röst

Hans röst
var av hav,
blank och djup
och med vågor
glittrande
åt alla håll
Hon lyssnade
så långt ut
hon vågade,
med blicken
hela tiden fäst
vid hans horisont




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 126 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-09-11 16:38



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Oj här gäller det att se upp
2022-09-12

  Angélica Kloberg VIP
Dina ord uppenbarar kärlekens glittrande vatten och stormande hav.....
2022-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta