Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ibland då och då


Döttrar och söner
som genom livet
kämpar på

Ni som nu är vuxna
Så svårt att förstå

Kan inte hjälpa
att jag ändå

Ser er som de barn
ni en gång var

Då och då




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 85 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-09-12 11:31



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Viktigt!Ja som en människa som en unik finns ju grundgenerna från barnaåren och förblir livet ut, ..så att säga är den man blev.
Fin tanke.
2022-09-13

  Kungskobran VIP
Så som de var som barn känner man ofta igen när de är vuxna
2022-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP