Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nu bär det av till Ankar-dammen


här kommer...

Implamentera, plantera_så
Implementera, inte mer_a
integrera

Nu kanske de dära människorna från åk 9
tycker att jag tror att jag är något speciellt

Är jag det, verkligen?

Hm, får vi lyssna till din lilla hm, dikt..?

O ja, jätte gärna idag!

"När man lever i en fruktansvärd
verklighet behöver man skapa sig
en möjlighet och implamentera...
den i verkligheten"

"En utmaning som är så svår att
förstå för Er människor som är
så fasta i sina tankar likt en sten
i eget glashus"

Du stavar så mycket fel att jag tror du är...

Är jag eller är du en spegling av verkligheten?

Implementera, inte mer_a
det ska vara integrera

"Gröna Vantarna" hur är det för idag
bytte ni om till "Sista Tiden?"

Äsch, jag är ju som pippi., en liten
ja, säg det...

Nu kanske de dära människorna från åk 9
mobben komma och se på showen istället.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-15 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP