Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det är hemskt att skriva när texterna bara kommer till en och man talar högt för sig själv, därför väntar jag ibland med att använda hemska ord och meningar, fast jag vet att dessa också behövs i texterna sen.


jag kan inte de-svenska språk-reglerna

(ber till Gud att jag skriver ganska rätt i mina texter)

Det är hemskt att skriva när texterna bara kommer
till en och man talar högt för sig själv, därför väntar
jag ibland med att använda hemska ord och meningar,
fast jag vet att dessa också behövs för spänningen och
jag lever mig in i mina egna ord, sen är det några som
är väldigt oroliga för något,

att några i hög position ska bli arga...

men vi skriver ju bara

det som vi tänker är rätt

är jag rädd på riktigt eller bara i det som jag skriver




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-09-18 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP