Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseende

Så återser jag havet
efter all min tid
av mänsklighet,
öppnar själens vingar
och möter vågorna
som häver sig ur djupet
Över ytan dansar vi
så rasande och mjukt
i glittret av tårar och sol




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 195 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2022-09-23 10:22



Bookmark and Share


  osynligt- synlig.
öppnar själens vingar
och möter vågorna
Fåglar.
Oh så fint!
2022-10-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
fagersamt
2022-09-28

  Blått Norrsken VIP
Mycket vackert skrivet
2022-09-24

  Skatflickan VIP
'Så rasande och mjukt' väldigt vackert skrivet
2022-09-23

  Kungskobran VIP
Havet i mitt hjärta
fyller mig med glädja och smärta
2022-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta