Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Vallmoäng


Vill minnas
vallmons
röda vida kjol

Blåklint
ängsull och viol

Och gräset
vajande i vind

Att än en stund
få hålla kvar

Sommaren som var




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-09-23 11:09



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Ljuvlig !
2022-09-29

  Kungskobran VIP
Vallmon med sitt opium
ät livets otium
2022-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP