Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skåpmat

Hennes kropp mindes hur han kändes mellan hennes ben när han fortfarande åtrådde. Innan hon blev skåpmat och tvätten som inte strök sig själv och kan du snälla sluta gå in med dina skitiga skor. Långt efter att mjölken surnat kunde hon fortfarande frammana deras prolog. Den var en svidande ögonblinkning bort. Till slut så skenade hon. Med en lätt krusning på ytan. Och de spända käkarnas logik.




Prosa av jba VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-09-23 14:35



Bookmark and Share


  Emanuel Sigridsson VIP
I min läsning är sex meningar anmärkningsvärt välformulerade i sin beskrivning av hur avslut kan te sig. De tre sista får man väl säga är mästerliga. Du balanserar så fint känsla och ord.
2022-09-24

  till E
Slutet lyfter extra
2022-09-23

    ej medlem längre
Just!
2022-09-23
  > Nästa text
< Föregående

jba
jba VIP