Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapad

Ur havet skapade jag mig
med mina bara händer,
jag la våg till våg
tills jag böljade fram,
mäktigt och lugnt
med min himmelsblick
Och utan att vara på väg
någon annanstans
fortsatte jag mina dagar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 87 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-09-25 11:27



Bookmark and Share


  Blått Norrsken VIP
Vackert och i mjuka flöden .
2022-09-26

  Kungskobran VIP
Resor utan mål ?
2022-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta