Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rappakaljan


Modeorden


Medskapande medarbetarskap,
men med det sagt, verktygslåda såklart!




Övriga genrer (Satir) av Jane S VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-09-30 09:19



Bookmark and Share


  Den filosofiske poeten
Folk tänker mest på sig själva.
Inkräkta inte min personliga sfär.
2022-10-07

  lodjuret/seglare VIP
Borgmästarlåda, morotslåda, hutch, byrå-direktör, finska pinnar, ris a la malta, kautschuk samt en knippe violer från Flen
2022-09-30

  Larz Gustafsson VIP
LYFTA frågor.
2022-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP