Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klockan är bara barnet

som människan blev med
när hon föll för tiden




Övriga genrer (Aforism) av Onward
Läst 72 gånger
Publicerad 2022-09-30 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onward