Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Musik

Havet sjunger
och jag svarar
att jag lyssnar
på varenda ton,
att allt blir musik
under min hud
där jag dansar
på stranden
med vågorna




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 87 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-10-06 13:42



Bookmark and Share


  Stisse
Vackert och sensuellt. Du skapar tydliga bilder med några få ord. Lysande.
2022-10-19

  Kungskobran VIP
Jag dansar gärna med dig
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta