Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svaret

Jag är svaret
på min gåta,
spegelbilden
över havet,
historierna
som berättas
under vågorna
där jag rör mig
som en fågel
med vingarna
böljande i vinden




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 121 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-10-07 11:31



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Lyss på havets brus
det ger mig ett underbart rus
2022-10-07

  Algotezza VIP
Fint verbalt bildspel!
2022-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta