Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är kidnappad (min identitet) "-Nästa gång skjuter jag dig" hördes det i övervakningen till min lägenhet.


Händer allt i verkligheten, jag vet ju inte..!

Varför får jag sån konstig känsla när jag läser
mina egna inlägg på sociala medier, en rädsla
före det hemska hände mig vågade jag inte ens
skriva till någon på en dejting sida, än mindre
på sociala medier, jag vill inte att någon ska veta
vem jag är och ville ju bara hitta ett hemarbete...

Men nu, nu är det KAOS och hemskt och den där
som har ett falsk leg med mitt personnummer på
och nu säger alla att det är jag som inte är riktiga
personen med riktigt legitimation, det är konstigt
att lyssna till dessa människor som om det fanns
parallellt samhälle där mitt liv tillhörde en annan.

Har ni också upplevt något liknande?

Vi utsatta kan ju starta en arbetsgrupp.

Ska föreslå det vid rätt tillfälle!

Jag behöver verkligen få ett nytt team.

Polis, Hyresvärd och Öppenvård, blir tre stycken.

Nu känns den där konstiga känslan, igen.

En slags rädsla, vad är det som ska hända?

Jag vill inte att "Alla" vet att jag bor här
vet dom som lever i para-samhället det?

Att jag lever och mår väl här, behöver ni fler texter?

Är jag fri nu?




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-10-07 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP