Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mardrömsland I

Så öppnar natten sitt svarta gap
och slukar domkyrkans guldiga topp och alla OKQ8-mackar

Bakom husknuten lurar mörkret
En och annan obetald räkning spökar i den fattiges garderob
En och annan gatlykta sprider trygghet i dunklet
och en och annan kvinna skyller på huvudvärk

Jo,nog råder midnatt i mardröms land

Rymden har sänkt sitt tak över staden
Här gapar olust




Fri vers av KaptenKatt
Läst 325 gånger
Publicerad 2004-11-01 08:31



Bookmark and Share


    barroom_hero
Får inget grepp om den, men nåt håller mig fast. Så jag får väl säga att den är fängslande på ett mystiskt sätt.
2004-12-03

  Myself
för tankarna till en undre värld.bra skrivet!
2004-11-01

  Hans w-art Westlund VIP
och endast tomten är vaken. gamla räkningar som spökar känner man igen.
2004-11-01
  > Nästa text
< Föregående

KaptenKatt
KaptenKatt