Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Spridda tankeskurar - att generalisera är alltid fel fel fel


Ord i marginalen

Sverige är både segregerat och seg-regerat. 
Alla vill ha makt men ingen vill ha ansvar.

Alla har gett löften de inte tänker infria.
Sverige är ett löftesrike eller en falukorvsmonarki.

Alla vill sitta vid köttgrytorna
men för vissa räcker grönsaksbuljong.

Utan ledning blir det ingen spänning.
Den som väntar på något grått får en massa politiker.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-12 10:58



Bookmark and Share


  Koloristen
Segregation är bra.
2022-10-13

  lodjuret/seglare VIP
En Åsa vill inte ha makt utan nöjer sig gärna med maktlöshet...
En (för sik tig) general bör stå vid sina påsar, i en del av dem ligger makten att ha ansvaret att vakta på dem.
2022-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP