Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JA6 6ER MI6


Dualism

Jag förbannar mina dikter som bär på en cynisk tanke-dekadens.

Jag vill bli den gamle romantikern igen som skrev så omsorgsfullt och vackert

Jag vill blotta mig själv som en vacker varelse inte som ett groteskt monster

Jag vill leva i livets stora lögn och frodas i den "glada" gemenskapen

Jag vill le åt dom och bära som dom - Den lätta skruden fylld med lögner och ytlighet

Jag vill bli mig själv när jag smälter mig in bland den gråa massan

Jag vill inte vara en utstående karaktär som jämt har strålkastarljus på sig

Jag vill vara som du och bara ge mig in i den kollektiva uppgivenheten

Låtsas,Skratta,Lyssna,Jobba,Överleva helt enkelt i denna fantasilösa värld

Övermänniskan har talat för sista gången

nästa gång är han som folk är mest




Fri vers (Fri form) av Asger_Poet
Läst 122 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-10-14 17:23



Bookmark and Share


  Skrivmaskinsskriverska
…varför…?

Kompromissa ej bort dig själv. Någonsin.
Lova mig det.
2023-10-01

    Julia Engström VIP
Fantastiskt vackert diktat om känslan av utanförskap!
2023-04-27

  PFJS
Fantastisk bra!
2022-10-15

  Alexander Gustafsson
f**You varför måste du vara så bra! ;)
2022-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Asger_Poet
Asger_Poet