Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ernst Hugo Järegård Höjdpunkten Av Tjeckisk Pilsnerfilm


Du,Mozart Och Israels Bästa Bridgeklubb

Mannen med ett smutsigt blåställ hatar sitt liv,
Men har gått till det i trettio år
Han offrade ungdomen för sin generation,
Bara för att se den luras in i en europeisk union
Pratar skit om ett land du aldrig upplevt
En känsla du aldrig sett
Håller en knuten näve mot folkets man
Önskar Att du aldrig blir som han




Fri vers av Lüdde
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-08-08 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lüdde