Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PropagandaHandboll

Sad sad boy with baseball bat
Tänker på fantomen när det blir natt
Vem ringer man när sanningen är en sten i fel riktining
När äventyr tyder på ett socialt felsteg
Inser efter ännu en feelgood film i Stockholms miljö
Att jag är född och uppväxt i Babylon
Snälla rädda mig, Polen




Fri vers av Lüdde
Läst 314 gånger
Publicerad 2006-09-25 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lüdde