Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hajk


Maskulina Män Med Feminina Hundar

På landsbygden luktar det kreatur och testosteron
Hos en svunnen farmor luktar det krigstid och grammofon
Ilar förbi i samhällets förnekelser för rasbiologi och evoulutions teori
Vet bara att ni är ni och blir aldrig vi




Fri vers av Lüdde
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-11-12 17:45



Bookmark and Share


    ettolrahC
Vad är vi då?
2006-11-12

    Camillaa
haha lite smårolig :)
/ C
2006-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Lüdde