Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se med andliga ögon

Momentet livssyre i alla ögonlock spektrum av isande sidospår,
ett livssystem underbart redo att leverera kraft och kärlek.

Ett modernt tankemöte i alla snedvridna ordjusteringar, liknar en metaforisk raket till det yttre hörnet av hela universum.

Mening att tordes släppa kontroll av de små detaljerna och fören inte grena ut en stressad illusion, tekniken speglar humöret och vice verse andra rökridåer.

Inre vilja att skapa med modernt byggande i alla rörande rosetter, håller ordet upprättad att le för den fortsatta inre utvecklingen av ande, kropp och själ.

Det går inte att förlora dessa riktade gåvor in direkt på det första hyllplanet av de sista angelägna öppningarna i oss människor.

Tar emot gåvan att emotionellt se med andlighetens ögonvyer, en mera löpande och uppriktig sanning.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-17 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP