Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtslag

Jag läppjar det jag inte uttalar, det blir kvar inom mina läppar.
En förvägrad minrörelse.
En tystnadens mun.
Inneslutna, ej utlösta
ord inuti meningarna
En hand över mitt hjärta, slår ur mig orden,
utan din hörselgång.




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-10-21 08:22



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Detta var verkligen
en magisk dikt -
jag tar den till mig
och vandrar i
dina ord
Monika
2022-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska