Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag

Havet blånar
i takt med dagen
och solen spricker,
regnar leende
ner över världen
som legat stum
Människor reser sig
ur sina skuggor
som om de skapas,
återuppstår ur jorden




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 99 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-10-21 12:48



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
“Let there be light,” and there was light.
2022-11-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
Galant!
2022-10-23

  Larz Gustafsson VIP
Ny Dag, som en tidning jag sålde hette...

2022-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta