Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evigt kretslopp

Kärlekens magi
finns kvar
fastän du flytt mig

Jag tror på återförening
i en annan form
Vi målade stigen,
där andra kommer vandra,
in i vårt liv

Jag fick se, ditt hjärtas skatt
en raritet och reflektion
av min längtan
Du manifesterades ändå
och jag är glad att vi fann
varandra för en tid...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-23 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP