Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag älskar soluppgångar. Jag känner en sån glädje över att en ny dag ligger framför mig. En dag med nya möjligheter.


Gryningens återkomst


Jag blickar ut över jordens återfödelse.
Återigen smeker solens första strålar min kind och jag blir ett barn på nytt.
Ännu en dag ska jag få växa tillsammans med dig.
Våra rötter flätas samman hårdare än gårdagen.

Dina ögon är slutna där du ligger.
Än känner du inte till solens återkomst.
Det är dags att vakna nu älskling, vi har ett liv att ta vara på.




Fri vers av gumbo
Läst 386 gånger
Publicerad 2006-08-08 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gumbo