Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Människor är inte de enda som har respekt för vindens makt.


Vindens makt


Vindens sång ekar
genom dalgångens fåra.
Träden bugar sig.




Bunden vers (Haiku) av gumbo
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-08-09 15:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gumbo