Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner i moll


Toner i moll är mina enda vänner nu.
Tillsammans möter vi tillvarons problem i samförstånd.
Ingen annan förstår mig bättre.

Här sitter vi och lider samvetets kval i floder av tårar.
Vibrationer smälter oss samman.

Jag vill inte släppa er men snart måste ni gå.
Tillbaka till den eviga tystnaden.
Vi ses snart igen.




Fri vers av gumbo
Läst 459 gånger
Publicerad 2006-08-12 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gumbo