Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Die Lidl des Alten Arthurs


Memen som inte blev viral

Häromdagen eller snarare häromkvällen satt jag som vanligt och joxade med mobilen, kollade fejan och insta som ett trivialt tidsfördriv, i väntan på Fråga doktorn, favoritprogrammet par excellence, juvelen i SVTs krona.

 

Någon hade lagt ut en meme med en klassisk filosof och en fånig text. Den dök bara upp i flödet. Jag tänkte att jag nog kunde få ihop något liknande. Det fick jag.

Jag trodde absolut denna meme skulle bli viral, när jag lagt den på fejan och insta, men det var knappast någon som lade märke till den: inga tummen upp eller glada ansikten.

 

Jag blev så besviken. Hur kunde det gå så fel? Ville inte algoritmerna, dessa "nätgudomligheter", det jag ville?

 

Det var alltså ett mysterium. Jag beslöt mig för att ha tålamod och jobba bredare. Jag lade därför ut bilden på twitter också, förutom de övriga, liksom på Pinterest, reddit och tumblr men inget gensvar, inga tummen upp eller beundrande kommentarer.

 

Så nu lägger jag ut bilden här och hoppas på något slags positiv reaktion. Kanske ödets makter och algoritmerna är på min sida här.

 

 




Övriga genrer (Satir) av Algotezza VIP
Läst 78 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-10-25 21:06



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Det är inte så många som känner till Schopenhauer.
2023-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP