Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Portar

Alla sladdar passar inte alltid
i alla portar
så ibland behöver man skaffa
sig en mellanhand
för att tolka signalerna.




Fri vers av binhex80
Läst 60 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-28 14:12



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Skip the middle man.
2022-11-25
  > Nästa text
< Föregående

binhex80
binhex80